Men jag följer såklart persidenten!

Nej, jag begriper mig inte riktigt på twitter. Det ramlar in tips om massa länkar som jag inte orkar klicka på eftersom de är förkortade och man inte fattar vad som döljs bakom, det är en massa meningslöst babbel som jag inte orkar ta in och själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra med kontot så jag försöker lite halvhjärtat babbla på jag med.

Jag har dock utarbetat en teori om vad som är problemet. Problemet är min totala frånvaro av simultanförmåga! När jag tittar på andras konton följer de minst 2-300, jag följer 33 och klarar inte av att hänga med i det flödet. Meningen är förmodligen att man ska ha en twitterklient som konstant tickar på, där meddelandena plingar in konstant medan du göra andra saker. Det är bara det, att när jag gör andra saker så klarar jag ju inte av att hålla koll på någon twitterklient. Jag kan ju inte ens äta frukost och läsa tidningen samtidigt!

Men det finns en anledning till att jag ännu inte helt har gett upp twitter. Det är såklart allas vår Kermlin, Rsyslands persident! Parodin på Medvedevs twitterkonto. Jag ska erkänna att en del går mig förbi. Jag är helt enkelt ännu inte tillräckligt bra på ryska för att förstå alla skämt och nyanser, men det jag förstår är nästan alltid hysteriskt roligt. Och nu blev jag uppmärksammad på att persidenten gett en intervju med Foreign Policy! Artikeln kan förklara mycket bättre än jag, varför fejkmedvedev fått sådant genomslag. (Och det finns även en rysk variant för den som hellre läser det.)